NDP- fractievoorzitter Ricardo Panka, grootinvesteerder Frank Jao, DC Jerry de Miranda en Patrick Cassa.

Door Jennifer Atmodikoro

De Amerikaanse miljardair Frank Jao was vandaag samen met zijn zakenpartners Patrick Cassa en vrienden Constantin – directeur Geor Hering, Best Mart eigenaar Tja Foe Lee en PL- topper Kenneth Cyrus op oriëntatiereis in Para. De delegatie bracht in dat kader een bezoek aan district commissaris Jerry de Miranda. Bij die gelegenheid was ook DNA- lid en fractievoorzitter van de NDP Ricardo Panka aanwezig.

De delegatie kreeg een warm ontvangst van de burgervader en Panka. De Miranda, die door velen gezien wordt als één van de meest daadkrachtige en inventieve dc’s van het land, gaf samen met Panka uitgebreid en vakkundig uitleg over de vele potentiële investeringsmogelijkheden in het district Para.

Onder meer diverse opties om activiteiten te ontplooien waarmee werkgelegenheid voor de lokale gemeenschap kan worden gecreëerd, kwamen verschillende keren diepgaand aan de orde. Er zijn een aantal interessante voorstellen gedaan die verder door de invloedrijke gasten zullen worden uitgewerkt.

Jao, die behoort tot de top 50 meest invloedrijke zakenlieden in Californië (USA) met een sterk wereldwijd zakennetwerk, was zeer onder de indruk van de presentatie, zegt hij aan GFC Nieuws. “Ik ben zeer verheugd over de wijze waarop zaken aan mij zijn gepresenteerd door de heren Panka en de Miranda.”

De grootinvesteerder heeft zich de afgelopen dagen tijdens zijn kort verblijf in Suriname omstandig laten informeren over de reële investeringsmogelijkheden. Samen met Hering, Tja Foe Lee en Alwin Lee gaat hij de vele voorstellen nu verder uitwerken. Morgen staan er enkele bezoeken aan hoge Surinaamse politici op het programma. Bovendien zullen Jao, Hering en Tja Foe Lee persoonlijke gesprekken voeren met personen die graag een eigen woning willen bouwen of een zaak willen opzetten, maar daar echter de financiële middelen niet voor hebben.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.