Een 49-jarige Amerikaanse vrouw uit de noordoostelijke staat Maine is bevallen van haar eigen kleinzoon. Ze was draagmoeder voor haar dochter, die een hartziekte heeft.

Linda Sirois uit de plaats Madawaska had haar 25-jarige dochter Angel Hebert jaren geleden voorgesteld om de draagmoeder van haar kind te worden, maar Hebert en haar echtgenoot Brian (29) gingen pas vorige zomer op het voorstel in.

Dat deden ze nadat dokters Angel, die een hartziekte heeft, hadden afgeraden om zelf aan kinderen te beginnen.

Herbert is in de wolken met haar kersverse spruit die naar de naam Madden luistert. “Hij eet als een paard en hij huilt amper”, vertelt ze aan de Portland Press Herald.

Madden kwam op 13 augustus met een keizersnede ter wereld. De baby woog bij de geboorte 3,5 kilogram. “Het was geweldig”, zegt Hebert, die tijdens de bevalling aanwezig was. “Het was een geweldige ervaring.”

Sirois heeft vier kinderen, waaronder een tweeling. Ze zegt dat haar laatste zwangerschap de gemakkelijkste was: “Ik heb momenteel geen jonge kinderen in huis lopen – mijn jongste studeert aan de hogeschool – dus dat maakte de zwangerschap meteen een stuk gemakkelijker.”

Sirois ziet de nieuwe baby als haar kleinzoon: “Ik zag dit als een paar maanden babysitten, het was al vanaf de eerste dag hun kind. Ik heb gewoon mijn ‘kamer’ verhuurd.”

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.