De meeste reizigers kunnen zich niet snel genoeg uit de voeten maken zodra het vliegtuig geland is, terwijl ene Bruce Campbell er de rest van zijn leven wil in vertoeven. De handige Amerikaan toverde een Boeing 727-200 om tot zijn droomhuis.

De 62-jarige Campbell kocht het toestel in 1999 voor 170.000 euro. In de bossen van Oregon in het plaatsje Hillsboro werkte de gepensioneerde monteur van het Amerikaans leger enkele jaren aan zijn buitengewone verblijf.

Voor Campbell heeft het vliegtuig alles wat zijn hartje verlangt, al geeft hij toe dat deze woning niet voor iedereen is weggelegd. Het interieur is immers zeer sober zonder, tierlantijntjes. Koken doet hij in de voormalige ‘keuken’ van het cabinepersoneel. Daarnaast is er een slaapkamer en living voorzien, net zoals een douche en toilet. Toch brengt deze ‘handige harry’ het liefst tijd in de cockpit van zijn Boeing door.

Erg nieuwsgierig naar het wonen in een vliegtuig en ben je toevallig in de buurt? Campbell geeft ook rondleidingen aan geïnteresseerden.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.