De 22-jarige Eric Ducharme uit Florida is geobsedeerd door zeemeerminnen en -mannen. Niet een klein beetje, nee, het is zo erg dat hij er heel graag een wil zijn. Drie keer per week zit hij meer dan anderhalf uur in de auto om bij een meertje zijn twee benen in een lange latex vissenstaart te proppen en rond te zwemmen als een mytisch zeeschepsel.

Dit meldt The Daily Mail op basis van beelden van ‘My Crazy Obsession’ op zender TLC.

Eric, genoemd naar de prins uit de animatiefilm ‘De Kleine Zeemeermin’, zegt: ‘Ik heb er lang over gedaan om uit te vogelen wat mijn plek in de wereld is. Als ik onder water ben, dan voelt het alsof ik even weg ben. Ik eet, adem en slaap als een zeemeermin. Het is mijn ‘lifestyle’, het leven dat ik heb gekozen.’

De Amerikaan heeft zijn duikbrevet en is in staat vier minuten lang zijn adem in te houden.

Erics vriend zegt op zijn beurt: ‘Tijdens mijn eerste date met Eric, vertelde hij me over zijn verlangens een zeemeermin te zijn. Dan valt je mond wijd open en denk je ‘wow!’. Als we samen gaan zwemmen dan zie ik hem ook niet. Hij zwemt weg naar zijn eigen hoekje in het water, weg van de rest van de wereld.’

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.