‘Ik heb nog geen toelichting gehad op mijn ontslag en ook geen gesprek’

In een maandag 2 augustus uitgebracht communique vraagt de door Surinaamse Voetbal Bond (SVB) afgezette coach van het nationale voetbalelftal, Natio, Dean Gorré, geduld van de pers. Hij laat weten door vele media te zijn benaderd voor interviews naar aanleiding van zijn ontslag, maar dat hij die vooralsnog moet afwijzen, omdat hij zelf nog veel vragen beantwoord moet krijgen van de SVB.

‘Ik heb nog geen toelichting noch een gesprek gehad met de SVB over de reden achter het ontslag.’

‘Uitgaande van het gebruikelijke in dit soort kwesties, reken ik alsnog op een motivatie van de SVB waarbij ik vragen beantwoord kan krijgen. Ik verzoek u daarom nog even geduld te betrachten en hoop op uw begrip.’

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.