CDA Kandidaat no. 49 Mitra Rambaran in een van de Suriname stands bij het Suriname festival 2012

In een reeks van 6 statements in samenspraak met Mitra Rambaran maken wij van N Communication, de Surinaamse gemeenschap deelgenoot van een campagne die zich ook in Suriname zal voortbewegen op weg naar de 2e Kamerverkiezingen van 12 september a.s. in Nederland. Vandaag het vijfde deel.

NC: CDA en Mitra, hoe groot is de lotsverbondenheid, of is het pure politiek idealisme dat partijen bij elkaar zijn?

Mitra: Mijn lotsverbondenheid met het CDA is groot. Mijn oom Jozef Siwpersad –afkomstig uit Nickerie- was jarenlang raadslid van het CDA in Den Haag. Bij zijn overlijden in 2007 heb ik gezien dat de politiek ook een menselijk karakter heeft, omdat het CDA zijn begrafenis had geregeld. Toen een jaar later er een raadslid van het CDA bij ons in de kerk kwam, besloot ik lid te worden van de partij.

Daarna heeft mijn politieke carrière een vogelvlucht genomen; en sta ik nu na vier jaar op de kandidatenlijst voor de landelijke verkiezingen.

Morgen het slotdeel.

Kenneth Niekoop

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.