In de afgelopen week heeft Marlon Rozenblad, directeur eigenaar van Culture Kapperstudio, vijftien personen een certificaat uit handen van de minister van Jeugd en Sportzaken laten ontvangen. Tijdens de uitreiking heeft minister Imando Adna niet alleen de geslaagden gefeliciteerd maar ook Rozenblad die kosteloos bereid was om jongeren die mogelijk zouden ontsporen op te vangen en hen een vak te leren.

Deze15 jongens kunnen morgen een eigen onderneming beginnen en gegarandeerd zijn van een inkomen. Rozenblad houdt zich niet alleen bezig met deze jongens, maar heeft ook vaak genoeg zijn kennis gedeeld met jonge gedetineerden die wegens gebrek aan ontwikkeling op het criminele pad terecht kwamen.

Hij zegt dat de gave Gods die hij meegekregen heeft, overgedragen moet worden aan hen die het moeilijk hebben in de maatschappij. Rozenblad benadrukt door te zullen gaan met de missie die hij van de Almachtige heeft meegekregen om juist deze jongelui, jongens en meisjes, verder te helpen om zich verder te ontwikkelen in de maatschappij. De vraag of Rozenblad niet een medaille verdient, mag gerust worden gesteld.

R.R.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.