Nadat ik enkele berichten op mijn Facebook account had nagelopen, zag ik een bepaalde trend die heel angstaanjagend en zorgwekkend is. Het gaat allemaal over de moord van de jonge dame bij NILS printing. Ik ben heel bezorgd over hoe onze toekomst, dus onze jongeren zich uit/uiten op een sociale media site over de moord. Hebben wij in ons land helemaal geen morele standaarden meer.

Wie corrigeert deze mensen om hun bekrompen gedrag? Een moord plegen blijkt tegenwoordig (als ik de commentaren mag geloven) hip, modern en stoer te zijn. Wie garandeert me dat door zulk denkgedrag een van onze geliefden niet ten prooi valt van zulke bekrompen en stomme denkers.

Aangehecht enkele print screen shots die ik heb genomen zodat jullie allen een beeld hebben van wat ik bedoel. Ik heb de gegevens van de verzender weg gehaald om privé redenen.

Sociale media sites worden in andere landen al goed gescreend en gevolgd. Er zijn zelf juridische gevolgen voor mensen die het te bond maken. Ik denk dat we ons allemaal nog het geval kunnen herinneren van een Facebook ruzie in het buitenland die uitmondde in een koelbloedige moord. Is het geen tijd in Suriname om alvast te checken hoe Facebook onze jeugd beïnvloedt en hoe we onze jeugd moeten opvoeden en sturen met deze nieuwe vorm van social living.

Zelf ben ik een jeugdige van Suriname (24 jaar) en ik ben ook vaker op de sociale media sites, maar dit gedrag keur ik ten zeerste af.

Hopelijk dat jullie allen wat aan mijn aangeboden stuk hebben gehad.
SU WORDS.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.