Prachtige actrice Tara Sutaria deelde onlangs een aantal super HETE foto’s op haar Instagram-handvat. De foto’s van de actrice gaan viraal op sociale media terwijl je dit leest. Op de foto’s wordt Tara Suturia gezien terwijl ze pronkt met haar strakke lichaam in een bikini fotoshoot.

Ze droeg ook denim, maar pronkte in wezen met haar bikinilichaam op de foto. De bikini was van Dior. Zodra ze de foto’s liet vallen, begonnen haar vrienden, collega’s uit de industrie en fans reacties op haar post te sturen. Haar beau, Aadar Jain, reageerde ook op haar bericht. De Hello Charlie-acteur liet een kwijlende emoticon, een vuuremoji en een zwart hart vallen. De Marjaavaan-actrice reageerde daarop met een knipogende emoticon en drie zwarte hartjes.

Voor degenen die onder de rots leven, Aadar Jain en Tara Sutaria zijn al een tijdje met elkaar aan het daten. Als we de berichten mogen geloven, bloeide er in 2019 een romance tussen de twee op. Ze bevestigden hun relatie in 2020.

Een paar weken geleden waren er berichten dat ze verloofd waren. Maar de acteur maakte ze belachelijk en zei tegen een leidend dagblad: “Het enige dat ik over mij en Tara zal zeggen, is dat we ons nu in een heel gelukkige ruimte bevinden.”

Aadar Jain’s Hello Charlie kwam naar het werkfront en werd in april uitgebracht op een OTT-platform. Tara Sutaria heeft een aantal projecten op stapel staan.

Hij heeft Tadap met Ahan Shetty, die zijn debuut maakt in de Hindi-filmindustrie. Ze heeft ook Heropanti 2 met Tiger Shroff en Ek Villain Returns met John Abraham, Disha Patani en Arjun Kapoor.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.