De 7×7x7 actie van de Surinaamsche Bank is ook dit jaar een succes geworden. Deze actie, waarbij in het bijzonder cliënten van DSB Bank gedurende 7 dagen de gelegenheid kregen om een persoonlijke lening tot van zevenmaal hun salaris te sluiten tegen 7% rente per jaar, werd op 31 augustus afgesloten. Vandaag was de laatste dag voor personen wiens aanvragen waren goedgekeurd om hun handtekening te gaan plaatsen en daarmee het geleende bedrag op hun rekening gestort te zien.

Een bankmedewerker wilde tegenover GFC Nieuws niet kwijt hoeveel mensen opnieuw gebruik hebben gemaakt van deze gelegenheid. De employee volstond met “Het is een succes en heel wat hebben dankbaar gebruik gemaakt”. Wel werd aangegeven dat het geld voor allerhande zaken gebruikt wordt.

“De ene persoon wil huismeubilair aanschaffen, de andere wil renoveren of het erf omrasteren”. Zo zijn er ook mensen die in deze vakantieperiode geld nodig hebben om schoolspullen te kopen. Echter is het ook bekend dat enkelen het geleende bedrag op hun spaarrekening bij een andere bank storten.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.