De politie van het ressort Lelydorp heeft de 54-jarige Mohamed woensdag in verzekering gesteld voor mishandeling van twee mannen in het Reebergprojekt. De politie kreeg omstreeks vier uur in de ochtend de melding binnen van de mishandeling en diefstal.

Bij aankomst op de plek van het incident trof de politie twee jongemannen aan. Eén van ze verklaarde dat hij met een vriend op de bromfiets naar het huis van zijn werkgever ging om zijn loon te ontvangen. Hij had met zijn werkgever afgesproken dat hij op die bewuste woensdag heel vroeg zou komen.

Bij aankomst bleek de werkgever niet thuis te zijn. De werknemer en zijn vriend besloten op de werkgever te wachten. Op een bepaald moment stapten Mohamed, een broer van de werkgever, en een andere man naar de twee jongemannen toe. Zij wilden weten wat ze ter plaatse deden.

Er ontstond toen een woordenwisseling tussen deze personen met als gevolg dat Mohamed en zijn metgezel de twee jongemannen te lijf gingen.

Om erger te voorkomen vluchtten de jongemannen een aangrenzend bos in, van waaruit ze hun belagers gade sloegen. Vanuit het bos zagen zij Mohamed de bromfiets weg nemen. Naderhand bleek dat hij de bromfiets naar zijn huis had gebracht.

Mohamed is in verzekering gesteld. Zijn kompaan wordt opgespoord. Inmiddels is de bromfiets afgestaan aan de eigenaar.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.