De politie van het bureau De Nieuwe Grond heeft op dinsdag 16 augustus de 45-jarige Mike B. ter zake vernieling en zware mishandeling aangehouden.
De wetsdienaren kregen eerder op die dag de melding van een aanrijding op de kruising van de Vredenburg- en de Indira Gandhiweg. Zij begaven zich naar de locatie en constateerden dat het een steekpartij betrof bij de servicestation aan de Indira Gandhiweg. De politie trof daarbij een vrouwspersoon die aanspreekbaar was aan, met steekverwondingen in haar buikstreek, linkerdijbeen en beide armen. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar zij ter verpleging in de ziekeninrichting is opgenomen.
Het slachtoffer verklaarde aan de politie dat zij op weg was naar haar werk, toen zij opmerkte dat zij door haar ex-vriend Mike werd achtervolgd. Uit veiligheidsoverwegingen en eventuele hulp stopte zij ter hoogte van de servicestation en bij die gelegenheid reed Mike tot drie keren toe in op haar voertuig. De vrouw stapte vervolgens voor hulp uit haar voertuig en sprong in een ander voertuig die werd bijgetankt. Zij werd daarbij met een scherp voorwerp door haar ex-vriend aangevallen en steekverwondingen toebracht op haar lichaam..
Verder gaf het slachtoffer aan dat zij een relatie van vier (4) jaren had met de verdachte, maar zeven (7) maanden geleden de relatie heeft beëindigd vanwege het agressief gedrag van de man. Hierdoor kreeg zij een beschermingsbevel tegen Mike, wat niet in goede aarde bij hem viel en overging tot het plegen van zijn daad.
De verdachte werd ter plekke aangehouden door de politie van het bureau De Nieuwe Grond en vervolgens overgedragen aan de Recherche van regio Midden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Mike in verzekering gesteld.

The post 45-jarige man brengt ex-vrouw steekverwondingen toe; verdachte ingesloten appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.