PARAMARIBO-Ruim 40 jonge atleten van de Surinaamse atletiekvereniging Eagles hebben gisteren een goedgevulde schooltas in ontvangst mogen nemen uit handen van Roseline Daan, voorzitter van Stichting Care4U.

Hiermee heeft de stichting geprobeerd de nood van minderbedeelde scholieren te helpen lenigen. De schoolpakketten zijn verdeeld onder jonge atleten, omdat de stichting het belang van sport en onderwijs onderkent.

Daan is bijzonder dankbaar tegenover de sponsoren, die het mogelijk hebben gemaakt om dit schoolpakkettenprojekt uit te voeren.

Dankzij de medewerking van bedrijven zoals Surimiles, Nick Rice, Surplasco, Texaco Kasabaholo, Roy Boedhoe Enterprise, Whispers en Quick Car Repair en personen met het hart op de juiste plaats is de stichting in staat geweest om schoolpakketten aan deze  jonge atleten te geven.

Afhankelijk van het leerjaar bestond elk pakket uit onder meer potloden, pennen, vegers, slijper, lineaal, huiswerkboekje, kleurpotloden, geruite en dubbel gelijnde schriften voor de lagere klassen, enkel gelijnde schriften voor de hogere klassen en dergelijke.

Het is het derde jaar dat Stichting Care4U pakketten verstrekt aan scholieren. Daarnaast heeft zij, ook dankzij donoren, al drie opeenvolgende jaren kerstpakketten kunnen geven aan kindertehuizen, bejaardentehuizen en gezinnen die het ’t hardst nodig hebben.

Stichting Care4U hoopt samen met haar donoren de achtergestelde groepen binnen de samenleving op een structurele wijze te kunnen helpen en gaat na welke oplossingsmodellen daarvoor het geschiktst zijn.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.