Rechter  Danielle Karamatali heeft gisteren 4 jaar celstraf opgelegd aan stiefvader Ronny S. Hij heeft ontuchtelijke handelingen gepleegd met zijn 3-jarige stiefdochter. Het meisje is nu 5 jaar oud.

Het slachtoffertje noemt de beklaagde papa, omdat hij haar als ongeboren kind heeft geaccepteerd als de zijne. Vanaf de geboorte heeft hij haar in huis genomen.

De aangifte werd gedaan door de moeder van de biologische vader van het meisje. De oma constateerde tijdens één van de bezoekjes dat het slachtoffer pijn had aan haar geslachtsdeel. Zij vroeg aan het meisje waarom zij daar pijn had. Het kind gaf aan dat papa, haar stiefvader, aan haar had gezeten. Het meisje noemt haar stiefvader papa of bij zijn naam, terwijl ze haar biologische vader, die ze pas heeft leren kennen, alleen bij zijn naam noemt.

De raadsvrouw van Ronny gaf aan dat de roodheid die de arts constateerde bij het kind niet door haar cliënt kan zijn veroorzaakt, omdat hij die periode in Nickerie was. Volgens het rapport van de arts was er echter veelvuldig sprake van misbruik. De rechter vond dat de beklaagde het vertrouwen van het zeer jong meisje heeft geschonden. Zij achtte het feit bewezen.

Het slachtoffer is nooit afgeweken van haar verklaring. Zij is tot drie keer toe verhoord door de politie. Het meisje is verspreid over een periode van zes maanden verhoord. Zij bleef bij haar verklaring dat niemand anders dan haar stiefvader aan haar lijf heeft gezeten.

Het feit dat de beklaagde voor het eerst in aanraking is gekomen met de justitie werd in acht genomen door de rechter.

(edunet.sr)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.