Dit is een bericht van GFC Nieuws

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 38- jarige vrouw die woont in het Surinaamse district Commewijne vertelt in een openhartig gesprek met GFC Nieuws dat ze heel erg veel spijt heeft van haar wild gedrag.

Sinds een paar jaar nadat zij zich heeft aangesloten bij een kerkgemeenschap is ze tot inkeer gekomen en beweert nu zelfs te walgen van al haar activiteiten met tientallen verschillende mannen.

Ze zou het liefst de tijd willen terugdraaien en alles anders hebben aangepakt.

Nu wil ze via de media vooral jonge vrouwen waarschuwen om zich niet te laten meeslepen door hun lustgevoelens en de drang naar geld en roem.

“Ik begon al op mijn 16e vrijwillig en in het geheim met volwassen mannen te rommelen. Het gaf mij een kick, al die aandacht, het plezier en ook de dure cadeaus”, legt ze uit.

De nu vrome 30- plusser geeft toe dat er op een gegeven moment sprake was van een verslaving aan mannenaandacht.

“Ik hunkerde naar steeds meer aandacht en kon er niet zonder. Ik heb ook de meest smerige dingen gedaan, dat wilt u allemaal niet weten. Als een man dat nu zou horen, zou hij mij nooit meer willen kussen, hij zou dat vies vinden”.

De dame zegt zich steeds weer te schamen wanneer ze op straat, in de winkels of andere plekken mannen tegenkomt die eerder met haar naar bed zijn geweest.

“Alle emoties komen dan weer naar boven. De schaamtegevoelens zijn enorm, vooral als ik de heren zie die zeer beledigend met mij zijn omgegaan tijdens het liefdesspel”, zegt ze op emotievolle wijze.

Ze geeft toe ook vaak met haar benen wijd te zijn gegaan voor diverse bekende Surinaamse politici.

“Een van hen heeft mij zo gemeen geraakt en diep vernederd door hardhandig en genadeloos op een paar jutezakken rijst in een magazijn als een wilde hond op mij tekeer te gaan”.

“Ik zal die vreselijke vernedering nooit meer vergeten. Als ik hem op de tv zie komen er tranen over mijn wangen, zoveel spijt en emotionele pijn heb ik”, meent ze.

Ze heeft een boodschap voor alle vrouwen, in het bijzonder de jongeren.

“Houd je aan 1 vriend. Probeer een duurzame relatie op te bouwen en ga met zo min mogelijk mannen van bil. Je kunt er later heel veel spijt van krijgen als jij je wilde haren eenmaal hebt verloren.”

Foto ter illustratie.

Dit is een bericht van GFC Nieuws

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.