Zondag 2 oktober 2022 viert de Apostolische Bevrijdingskerk van Jezus Christus 

haar 36-jarig bestaan. Er zullen gasten zijn, waaronder Bishop Bert en Pastor Mildred, uit Nederland.

In oktober 1986 is aan het Molenpad 52 te Paramaribo het werk van de  Bevrijdingskerk van Jezus Christus gesticht. Mensen kwamen met hun noden. 

Vooral mensen die gebonden waren door afgodische machten en ze werden bevrijd door de kracht van God door middel van gebed. 

Dr. M. Raj Singh, begon te prediken in 1979 nadat hij geroepen werd door God en trainingen heeft gevolgd.  Zo groeide de kerk verder in kwaliteit en kwantiteit, waardoor andere projecten zijn  ontstaan. 

Projecten zoals het kinderhuis Elim van de Heer, Duchenne Spierdystrofiecentrum, de opzet van een bejaardencentrum en de bouw van een school. 

Andere missies en kerken zijn ook gesticht door dr. M. Singh in Suriname en andere landen ter wereld 

Dr. M. Singh is bekend in andere landen en werkt met andere kerken die openstaan voor de geestelijke groei. 

Hij heeft seminars, conferenties, campagnes en trainingen verzorgd in vele landen, waaronder landen in de Caribbean en in Amerika en Canada. De Bevrijdingskerk heeft haar bestaansrecht bewezen en is nationaal en internationaal zeer bekend. 

De kerk heeft land en volk gediend de afgelopen 36 jaar en gaat verder om nog meer te doen voor land en volk in Suriname en andere landen ter wereld. 

Dr. M .Singh heeft verschillende certificaten, onderscheidingen en degrees in de geestelijke ambt als Apostel en ook in de medische ambt als arts. 

Dr. Singh, namens de Apostolische Bevrijdingskerk van Jezus Christus, roept alle gelovigen om op de bres te staan, met gebed en zegen, voor land en volk. 

De BevrijdingsKerk van Jezus  Christus is de kerk met een Visie en Missie voor land en volk.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.