Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » 34- jarige vrouw in Suriname voelde zich jarenlang nodeloos hondsberoerd en dacht snel te sterven

34- jarige vrouw in Suriname voelde zich jarenlang nodeloos hondsberoerd en dacht snel te sterven

Dit is een bericht van GFC Nieuws

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Een 34- jarige vrouw die woont in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo voelt zich weer kiplekker na zich jarenlang nodeloos doodziek te hebben gevoeld.

De 30- plusser zegt aan de GFC Gezondheidsredactie dat ze zich een hoogbejaarde 95- plusser waande, die niet lang meer te leven had.

“De extreme moeheid de hele dag door, het vreselijk zwak gevoel maakte mijn leven tot een ware hel. Ik viel vaak overdag tijdens het werk en zelfs tijdens het autorijden bijna in slaap. Als ik thuis was, lag ik meestal in bed”.

“Ook mijn geheugen ging snel en hevig achteruit. Ik voelde mij vaak zo slecht, dat ik dacht binnenkort te sterven”, vertelt ze aan GFC.

Volgens haar konden artsen niets afwijkends bij haar vaststellen, ondanks bloedproeven en andere tests.

“Dat maakte mij erg boos en verdrietig tegelijk, want ik wist niet wat mij mankeerde. Steeds werd aan mij verteld dat ik psychische klachten had”, legt ze uit.

De radeloze vrouw kreeg van een arts uiteindelijk het advies om de Europese topexpert op het gebied van voeding, verjonging en afslanken, Jonathan Clarke, via een online verbinding te vragen om advies.

BEKIJK OOK: HEB JE TE VEEL GEGETEN? NEEM 1 THEELEPEL GEMBERSLANK 5X GECONCENTREERD IN VOOR EEN KRACHTIGE VETVERBRANDING

Nadat de patiënte een gratis online formulier had ingevuld kreeg ze speciale aanwijzingen uit het buitenland van de topexpert die ook een belangrijke adviseur is van Constantin.

“Mijn probleem was zo snel en makkelijk opgelost. Deze topexpert uit Europa kwam al gauw tot de ontdekking dat mijn slaapkwaliteit helemaal niet optimaal was, maar juist zeer slecht. En dat ondanks ik voldoende uren sliep”.

“Ik kreeg in de nacht volgens hem waarschijnlijk te weinig slow wave sleep en REM- slaap omdat ik extreem gevoelig ben voor de elektromagnetische straling van mijn mobiele telefoon”.

“Ik sliep jarenlang met mijn mobiel naast of onder mijn kussen, zonder die uit te schakelen en was er tussendoor in de nacht als ik even wakker werd ook mee bezig”.

Jonathan Clarke stelde vast dat de vrouw door een chronisch tekort aan slow wave sleep, ongemerkt overmatig uitgeput was geraakt. Bovendien werd haar hormoonhuishouding daardoor volledig ontregeld.

“Door het simpel advies van deze topexpert om mijn mobiel voortaan in vliegtuigstand te zetten wanneer ik ga slapen, in combinatie met nog een paar zeer handige raadgevingen die nooit door anderen aan mij zijn gegeven, is mijn leven binnen een week veranderd van een hel in een hemel”, aldus de ex- patiënte.

Vanuit Duitsland vertelt Jonathan Clarke aan de GFC Gezondheidsredactie dat veel personen het belang van een goede kwaliteit slaap niet onderkennen.

“Veel van de probleemgevallen die bij mij terecht komen leven in de veronderstelling dat ze 8 uren per nacht slapen, dus voldoende nachtrust hebben”.

“Maar het gaat niet alleen om de kwantiteit, ook de kwaliteit van de slaapuren is essentieel is voor de gezondheid”.

“Slapen bestaat uit verschillende stadia. Alle slaapfasen zijn belangrijk”.

“Maar het is van belang dat je voornamelijk voldoende slow wave sleep, het liefst 2 uur per nachtrust van 8 uren, krijgt om goed te functioneren en gezond te blijven”, aldus de topdeskundige.

Hij benadrukt dat ook voldoende REM- slaap cruciaal is, zo’n anderhalf uur van de totale 8 uren slaap per nacht.

OVERGEWICHT EN MIGRAINE

“Er is een ruim aantal mensen met migraine dat door speciale adviezen van mij hun REM- slaapkwaliteit  hebben verbeterd en daarmee hun migraineklachten hebben gereduceerd of zelfs weggenomen”, stelt de Constantin – topadviseur vanuit Duitsland.

“Wij weten op basis van wetenschappelijke onderzoekingen dat er ook een sterke correlatie bestaat tussen migraineaanvallen en een acuut of chronisch gebrek aan REM- slaap”.

Volgens de topexpert zijn er zelfs zeer positieve resultaten behaald bij mensen met overgewicht door de slaapkwaliteit van de verschillende fasen te verbeteren.

“Door specifieke slaaphygiëne- en levensstijlmaatregelen toe te passen, is het bij velen gelukt om hun gewicht volledig onder controle te krijgen”.

“Dat komt onder meer omdat wij hiermee de balans tussen Ghreline en Leptine, maar ook groeihormoon, cortisol, testosteron, melatonine en andere hormonen gunstig kunnen beïnvloeden”, aldus de Europese topexpert.

Heeft u lichamelijke klachten en wenst u ook kosteloos advies van Internationale topexperts? Klik dan HIER en vul het gratis online formulier in.

Foto ter illustratie.

Dit is een bericht van GFC Nieuws