PARAMARIBO- De 34-  jarige K.D. is op 19 juli door de politie van Santo Boma aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van openbare schennis van de eerbaarheid. K.D.heeft   op twee afzonderlijke plaatsen en dagen  twee schoolgaande tienermeisjes in zijn auto achtervolgt. Vervolgens stopte hij naast hun en begon te masturberen. Hij nodigde de meisjes ook nog uit om  bij hem plaats te nemen in de auto. De meisjes gingen niet in op die uitnodiging, meldt de politie vanmiddag aan GFC Nieuws.

Zij vertelden aan hun schoolleiding wat hen overkomen was en die schakelde de politie in. De politie startte gelijk een onderzoek in waarbij K.D. als verdachte in beeld kwam. De man heeft intussen bekend dat hij zich aan het bovenstaande heeft schuldig gemaakt. Hij gaf verder ook te kennen dat hij die handeling ook gepleegd heeft in het bijzijn twee schoolgaande meisjes die op de fiets reden.

Volgens K.D. pleegde hij die handelingen omdat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Zijn “operatieterrein”was de omgeving van de Bomaweg en de Bomapolder  in deomgeving van de RGD polikliniek.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.