De politie van het ressort Brokopondo heeft dinsdag in drie afzonderlijke woningen in het dorp Klaaskreek invallen gepleegd. Na uitgewerkte informatie over een drugsholte is er in de eerste woning een inval gepleegd. In die woning werd de 33-jarige Vanessa S. op verdenking van drugsverkoop aangehouden en ingesloten.

Volgens informatie moest er in de tweede woning vuurwapens zijn weggezet. Bij de inval in deze woning is er niets dat betrekking heeft met een strafbaar feit aangetroffen.

Aan de hand van aangiften van benadeelden van inbraak in hun woning, waarbij er verschillende goederen van hen waren weggenomen, moest na bekomen informatie de gestolen goederen zich in een woning bevinden. Er werd eveneens een inval gepleegd in de derde woning. Gestolen goederen werden in dat huis ondergebracht.

De wetsdienaren troffen twee waterpompen en twee grote bakken met meer dan honderd soorten gereedschappen aan. Deze goederen zijn ten behoeve van de strafvordering in beslag genomen. De benadeelde heeft een deel van de gereedschappen. De politie werkt aan de aanhouding van de verdachte.

De politie van het ressort Brokopondo doet een beroep aan getuigen die een strafbaar feit hebben zien plaatsvinden om die door te spelen aan de politie.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.