Leden van het Regio Bijstand Team Midden(RBTM) hebben in de vroege ochtend van zondag 13 september de 32-jarige Ian P. te Kasabaholo opgespoord en aangehouden.
De politie van Uitvlugt kreeg de melding van het Command Center dat een vechtpartij gaande was binnen het ressort, waarbij er schoten waren gelost. De wetsdienaren koersten derwaarts voor onderzoek en troffen twee mannen aan die een schotverwonding hebben opgelopen. Hierbij gaat het om Kenny A.(33) die een schotverwonding opliep aan zijn rechter boven arm en Kevin B.(33) liep een schotverwonding op aan zijn rechter dijbeen.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek blijkt dat de twee slachtoffers verwikkeld waren geraakt in een gevecht met de verdachte Ian, die hen met een vuistvuurwapen heeft geschoten. De twee slachtoffers zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Het wapen waarmee de verdachte Ian P. op de twee slachtoffers Kevin B. en Kenny A. heeft geschoten is nog niet achterhaald.
Ian P.is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.