Van L naar R: J.Karaya, drs.G.Oehlers en drs.A.Hardien

Door het Districtscoördinatie Team Nickerie (DCT Nickerie) van de VHP onder leiding van ondervoorzitter G. Oelhers, zijn 300 jongeren toegelaten tot de jongeren- werkgroepen van de VHP. Dit resultaat is bereikt door grote inzet van de DCT- jongeren, in samenwerking met de verschillende ressortcoördinatie teams. Deze toegelaten jongeren zullen zitting nemen in de verschillende ressort -jongerenwerkgroepen van de partij, meldt de mediacommissie van de VHP.

Deze zeer enthousiaste jongeren hebben aangegeven keihard te zullen werken voor de partij om tenminste 3 van de vijf zetels in Nickerie te kunnen behalen. Deze jongeren staan nu in de startblokken om meer nieuwe leden voor de partij te werven.

De trekker van de jongeren tevens woordvoerder van het DCT bestuur, Jayend Karaya, zegt dat sedert 4 juni 2013 door de cluster DCT Jongeren in samenwerking met de verschillende ressort coördinatie teams veel werk is verzet om jongeren te interesseren zich aan te sluiten bij de VHP, en het resultaat liegt er niet om, 300 enthousiaste en gemotiveerde jongeren. De VHP gaat voor de regeermacht in 2015.

Naast Jayend Karaya hebben ook Harriet Ramdien, Sharda Thakoer, Vijas Basropansingh, Niesha Jhakry, Kaulesar Matai, Senrita Gobardhan, Hemant Soekhoe, Avinash Sampat, Shaista Abdul, Rajeev Laigsingh en Natasha Greendige zitting in de DCT Jongeren, Sport en Recreatie cluster-commissie. De algehele coördinatie ligt in handen van het Management Ondersteuningsteam(MOT) onder leiding van mevrouw S.Thakoer.

Na goedkeuring door het hoofdbestuur zullen de jongeren geïnstalleerd worden tijdens een grote jongerenmanifestatie. Karaya geeft aan dat de VHP jongeren in de vakantie enorm veel werk zullen verzetten voor de partij.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.