Dit is een bericht van GFC Nieuws

GFC NIEUWSREDACTIE- De 27-jarige Ismaël Thijm en zijn kompaan wiens identiteit onbekend is, zijn zaterdagavond in Suriname vermoedelijk door de 33-jarige man R.D. neergeschoten met het noodlottig gevolg voor hen.

De politie van Munder en rechercheurs van Kapitale Delicten koersten na verkregen melding van het Command Center naar de Maystraat.

Aldaar troffen zij het levenloos lichaam van de man wiens personalia onbekend is op het achtererf met een schotwond in zijn rug aan. Dat meldt de PR van het Korps Politie Suriname.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat beide overledenen en hun kompanen, die betrokkenen zijn bij een woninginbraak aan de Maystraat door de 33-jarige eigenaar R.D. op heterdaad zijn betrapt.

De man die enkele huizen verder op visite was bij zijn schoonfamilie, reageerde op zijn huisalarm dat afging.

Op zijn terrein aangekomen, trof hij de daders in zijn woning aan. Hij schoot gericht op de verdachten.

De verdachten gingen via het rechter zijraam de woning uit. De eigenaar ging ze achterna en loste nog enkele schoten. Hij zag dat drie mannen op de vlucht sloegen.

Een vierde verdachte wiens personalia onbekend is, zeeg dodelijk neer op het achteraf.

Naderhand kreeg de politie de melding dat de 27-jarige Thijm dood is binnengebracht te SEH. Volgens zijn zus werd hij door zijn makkers bij haar woning gedumpt, waarna zij hem per eigen gelegenheid heeft afgevoerd naar de ziekeninrichting.

Thijm liep twee schotverwondingen op. Het is vooralsnog onbekend uit hoeveel leden de bende bestaat.

Beide ontzielde lichamen zijn voor obductie in beslag genomen.

Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak. Nadere berichten volgen.

Dit is een bericht van GFC Nieuws

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.