GFC NIEUWS- Twee Surinaamse jongemannen van 22 en 25 zijn deze week ernstig bedreigd door een moeder van een 21- jarig meisje.

Het tweetal dat woont in Den Haag/Nederland wordt door de moeder ervan beschuldigd haar kind bruut te hebben verkracht. Echter is er totaal geen bewijs daarvoor. Integendeel zijn er meerdere Whatsapp berichten die erop wijzen dat het tegendeel het geval is.

De 21- jarige blonde dochter zou vooraf vaker hebben aangegeven seks met de twee te willen hebben en heeft zelfs foto’s naar hen gestuurd waarop ze met een ontbloot lichaam te zien is. Na de trioseks heeft ze daarenboven berichten gestuurd waarin ze heeft aangegeven dat ze het fijn vond.

GFC Nieuws verneemt dat de moeder in een telefoongesprek, de jongemannen beloofd heeft dat ze niet veilig meer zijn op straat. “Let maar goed op wat er met jullie gaat gebeuren”, zou ze op dreigende toon hebben gezegd.

De twee beschuldigden dagen de dreigmoeder uit om naar de politie te gaan. Zij zeggen nergens bang voor te zijn omdat ze voldoende kunnen aantonen dat er nimmer sprake is geweest van dwang. “Ze vroeg er zelf om en heeft gekregen wat ze wilde”, is hun verweer.

Het bericht 2 Surinaamse jongemannen ernstig bedreigd door moeder na “verkrachting” dochter (21) verscheen eerst op GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.