De politie van het bureau Lelydorp heeft zondag 4 september de 19-jarige C.M. op zijn woonadres te Groningen opgespoord en aangehouden. Hij wordt ervan verdacht in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 september de 21-jarige Damian T. steekverwondingen te hebben toegebracht in het LSB stadion te Lelydorp.

Het slachtoffer had in de vroege ochtend van 4 september aangifte tegen C.M. gedaan. De aangever, die besmeurd was met bloed en steekverwondingen bleek te hebben opgelopen ter hoogte van zijn linkerborstkast en linker bovenarm, werd met een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij verkeert buiten levensgevaar.

Onderzoek wees uit dat de twee jongemannen een oude vete hebben en elkaar tijdens een activiteit in het LSB stadion te Lelydorp tegenkwamen. Er ontstond toen een vechtpartij tussen ze die uitmondde in een steekpartij. Daarna verliet de verdachte de plek, maar kon nog diezelfde dag door de politie worden opgespoord en aangehouden. Vervolgens werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Lelydorp.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte C.M. achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.