De dertien schoonheden die dingen naar de titel van Miss India Holland.

“De concurrentie is hoog en de spanning is nu al te voelen”. Enkele woorden waarmee de organisatie Miss India Holland Foundation (MIH) de grootse verkiezing van de Miss India Holland aanprijst. Volgens de MIH Foundation is het alweer tijd voor een nieuwe dimensie in de Miss India Holland verkiezing. Beauty, Fashion, Glamour & Business, dit zijn de keywords voor dit jaar, wat zal gaan leiden tot Miss India Holland ‘The Next Generation’. Het begon met een zeer spannende voorselectie, waarvan de MIH Foundation met veel trots de mooiste dames van Nederland, met Indiase roots, presenteert.

Op 1 september jongstleden was het zover en stond het mooie Steigenberger Kurhaus Hotel te Den Haag als decor voor de voorselectie van Miss India Holland 2014. Er hadden zich in totaal 85 dames opgegeven, die deze uitdaging wilden aangaan. Na een interne selectie, kregen 35 kandidaten de gelegenheid om zich te presenteren aan de officiële jury van de MIH Foundation. Hierna mochten 13 dames zich officieel “Finaliste” van Miss India Holland 2014 noemen.

Het gaat om Zulaikha Baboe uit Arnhem, Naomi de Haan uit Nieuwekerk aan den Ijssel, Natasha Gopie uit Den Haag, Manisha Grewal uit Utrecht, Manisha Hanoeman uit Den Haag, Manisha Khoesiaal uit Rotterdam, Eva Zohra van Loon uit Den Haag, Nadine Makhanlal uit Zoetermeer, Hoesna Mohabbat uit Den Haag, Parwatie Ramdas uit Vlaardingen, Rana Rithika Ramjanam uit Schiedam, Chantalle Sampat uit Amsterdam en Shanti Sansaar uit Amsterdam.

Elke kandidaat kreeg tijdens de voorronde kort de tijd om de ‘miss’ die ze in zich hebben te laten zien aan de jury. Hierbij werd onder ander gejureerd op de uitstraling, uiterlijke verzorging en loopstijl.

Op vrijdag 6 september jongstleden, vond de eerste kennismaking plaats, gevolgd door een glamour en trendy fotoshoot op zondag 8 september. Nu wordt het spannend, want de strijd is volledig losgebarsten. De vraag is wie ‘The Next Miss India Holland’ zal worden. “De concurrentie is hoog en de spanning is nu al te voelen! Deze beauty’s zullen voor een spectaculaire show zorgen, op 25 januari 2014 in de Grote Kerk te Den Haag, die u zeker niet mag missen”, aldus MIH Foundation.

De winnares, tevens ambassadrice van de MIH Foundation, zal Nederland vertegenwoordigen tijdens de Indian Princess International 2014 in Thailand.

De Miss India Holland verkiezing is een jaarlijks terugkerend evenement, ook wel genoemd ‘The Most Glamorous Indian Event of Holland’. Met deze prestigieuze verkiezing bieden wij getalenteerde dames met een Hindustaans/Indiaas achtergrond een platform om zichzelf (inter)nationaal te kunnen presenteren en profileren.

Voor meer informatie kan men terecht op: www.missindiaholland.net

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.